Værdier


Vores værdier er ærlighed og sikkerhed først.

Ærligt produkt

Vi vil lave et ærligt produkt. Det skal være nemt og intuitivt. Læger skal lave lægeting og resten skal Here2Treat håndtere. Der er mange faktorer der spiller ind i håndteringen af en privat betalende patient eller en forsikringspatient.
Du skal være forsikret og den del rådgiver vi gerne om. Som udgangspunkt tager du fat i dit forsikringsselskab. Vi arbejder på, at hver enkelt behandling er forsikret igennem Here2Treat.
Som behandler må du ikke reklamere for behandlinger på samme hjemmeside som du formidler offentlige ydelser på. Med Here2Treat er offentlige ydelser og private ydelser adskilte.
Du får behov for et særskilt ydelseskatalog. De fleste lægesystemer kan danne et ekstra katalog, men kan være svært at finde ud af. Vi har opsat et let og gennemskueligt ydelseskatalog baseret på samme ydelser defineret igennem overenskomsten med danske regioner.
Når en patient skal håndteres skal man leve op til GDPR regler og journaliseringsregler. I Here2Treat findes et krypteret journaliseringsværktøj, der lever op til gældende krav.
Når du har udredt og behandlet patienten skal der håndteres en betaling. Dette foregår automatisk, da betalingskort allerede er registreret og beløbet er reserveret på patientens betalingskort. Eller hvis det er en forsikringspatient er betalingsgarantien registreret. Betalingen til dig som behandler er således sikret.
Til din revisor er fakturae og kreditnotae ordnet i en mappe, så bilag altid kan findes frem.

I den her proces har vi gjort alt hvad vi kan for at der ikke samles data mere end højst nødvendigt.


Sikkerhed

Tekst følger